Jastuci

2 x ALOE WAVE PILLOW


CIJENA 79.50 KM
0 KM

Anatomski jastuk talasastog oblika koji pruža savršenu udobnost.Navlaka obogaćena sa aloe vera biljkom ima antialergijsko dejstvo,oslobađa od napetosti i stresa i podstiče regeneraciju ćelija,usporava starenje.Preporučuje se osobama sa osjećajem jutarnje ukočenosti.

Memory pjena, podrška za Vaš vrat i glavu
Jezgra je izrađena od posebno oblikovane memorijske pjene i dizajnirana kako bi se osigurao pravilan položaj kralježnice tokom spavanja, da li spavate na strani ili na ledjima.

Primjena memorijske pjene je bazirana na izuzetnim svojstvima prilagođavanja i oblikovanja prema obliku i težini tijela. Ona reaguje na Vašu tjelesnu temperaturu i "rasterećuje" tačke najjačeg pritiska. Tijelo će Vam se osloboditi napetosti i postići ćete efekat spavanja u vlastitom otisku.

 

Memorijska pjena daje vrhunsku podršku vratu, glavi i kičmenom stubu. Održava najbolji anatomski položaj za spavanje. Eliminiše bol u vratu, ledjima i ramenima.

 

Memorijska pjena nije nikada previše tvrda, mekana, hladna ili previše topla, jer se prilagođava vašoj težini, obliku i temperaturi Vašeg tijela.

 

Zbog prirodnog položaja tijela i opuštenih mišića budićete se podmlađeni, puni energije, opušteni i spremni za novi dan.

Antialergijski jastuk sa antialergijskom presvlakom obogaćena ALOE VEROM

Jastuk je dodatno zaštićen presvlakom sa slojem aktvnih sastojaka iz biljke aloe vera. Samim tim je antibakterijski I antialergijski, jer ne postoji mogućnost razmnožavanja bakterija, virusa I grinja. Aloe vera jača otpornost organizma, uništava bakterije,viruse i gljivice, poboljšava cirkulaciju, učestvuje u obnovi ćelija, utiče na smanjenje visokog nivoa šećera u krvi,  onemogućava nastanak i opstanak tekstilnih grinja, koji su stalni stanovnici kod prirodnih tkanina i uzročnici mnogobrojnih alergijskih oboljenja kao što su astma, ekcem i bronhitis.  Aloe vera pruža mekoću vlaknima i na taj način pruža veoma prijatno okruženje za spavanje i omogućuje zdraviji san. Takođe je veoma efikasna na energetskom nivou, rezultirajući boljim energetskim balansom tijela.

Aloe Vera kreira svježe i suvo okruženje za spavanje.

Ekstrakt aloe vere je najpoznatiji po svojim iscjeliteljskim sposobnostima, sadrži više od 160 bioloških jedinjenja!

 

Spavajte na suhoj podlozi, cijelu noć

 

Kako bi se osiguralo da vaš jastuk ostaje suh sve vrijeme, zračni kanali i mreža Airflow na bočnoj strani jastuka povećavaju njegovu prozračnost. To osigurava naprednu cirkulaciju zraka i čuva Vaš jastuk lijepo svježim i osigurava spavanje u suhom okruženju.

Memorijska pjena ima zračne kanale iz kojih se prilikom pritiska ispušta zrak i time se povećava prozračnost i svježina. Visoka prozračnost jastuka pomaže u sprečavanju znojenja i pruža miran san.

Za dodatnu higjenu, jastučnica ovog jastuka se potpuno može skinuti i prati u mašini za veš na 60 ° C.

 

Kome preporučujemo ALOE WAVE  jastuk?
Svima koji više preferiraju anatomske u odnosu na klasične jastuke
Svima koji žele da im glava i vrat budu pravilno usklađeni prilikom spavanja u prirodnom položaju
Svima koji žele doživjeti osjećaj bestežinskog stanja
Svima koji žele da njihov jastuk ima visoku prozračnost
Iznimna prozračnosti sprečava znojenje glave

Zbog svoje strukture, jastuk je iznimno prozračan. Posebni zračni kanali zaslužni su za stalni protok zraka. Tako je u svim godišnjim dobima osigurana stalna svježina i suha okolina za spavanje za ugodno spavanje.

ALOE WAVE Jastuk se odlikuje vrhunskom elastičnošću, izuzetnom sposobnošću prilagođavanja i pružanja odgovarajuće potpore Vašem vratu.

 

Sastav materijala
Presvlaka:  mikrofiber obogaćen sastojcima Aloe vere
Presvlaka sa strana: mreža Airflow
Jezgro: 100% memori pjena
Skupljanje: samo presvlaka 2-3%
Održavanje:   jastučnica ovog jastuka se potpuno može skinuti i prati u mašini za veš na 60 ° C.

 

 


Kupuj pametno!
Prijavi se na Obavijesti o akcijama, budi u tijeku s najnovijim popustima i uštedi pri kupovini!