Prekrivači/jorgani

JORGAN STARO ZLATO ZA LJETO


CIJENA 64.50 KM
84.5 KM

Ultra lak, udoban, održava temperaturu, anti-alergijski, obogaćen Aloe Verom. 
Jorgan čisto bijele boje namijenjen za pokrivanje na umjerenim temperaturama.Njihovo ISOSAFE OS punjenje i prijatna i meka spoljašnjost će  Vam omogućiti da tokom cijele godine budete zdravo i udobno pokriveni.

Prekrivač je dodatno zaštićen presvlakom sa slojem aktvnih sastojaka iz biljke aloe vera. Samim tim je antibakterijski I antialergijski, jer ne postoji mogućnost razmnožavanja bakterija, virusa I grinja. Aloe vera jača otpornost organizma, uništava bakterije,viruse i gljivice, poboljšava cirkulaciju, učestvuje u obnovi ćelija, utiče na smanjenje visokog nivoa šećera u krvi,  onemogućava nastanak i opstanak tekstilnih grinja, koji su stalni stanovnici kod prirodnih tkanina i uzročnici mnogobrojnih alergijskih oboljenja kao što su astma, ekcem i bronhitis.  Aloe vera pruža mekoću vlaknima i na taj način pruža veoma prijatno okruženje za spavanje i omogućuje zdraviji san. Takođe je veoma efikasna na energetskom nivou, rezultirajući boljim energetskim balansom tijela.

Aloe Vera kreira svježe i suvo okruženje za spavanje.

Ekstrakt aloe vere je najpoznatiji po svojim iscjeliteljskim sposobnostima, sadrži više od 160 bioloških jedinjenja!

Prozračan i topli pokrivač, koji se prilagođava liniji tijela
Struktura mikrovlakana ISOSAFE OS doprinosi većoj prozračnosti i voluminoznosti samog pokrivača. Pokrivač je stoga topliji pri manjoj težini i lijepo se prilagođava tijelu. Voluminozna i udobna mikrovlakna vrlo su prozračna, s čime se upostavlja ugodna i suha okolina za spavanje, bez prekomjernog znojenja.

 

Dimenzije su 140x200 i 200x200 I što je jako važno da vam naglasimo da se lako  održava, pere, suši i može se prati na 60% stepeni u veš mašini.  Suština je da se uvijek vraća u prvobitan oblik.

Ovaj prekrivač odlikuju karakteristike elastičnosti, prilagodljivosti i rastresitosti  što znači da je u odnosu na druge slične prizvode puno kvalitetniji.Prilagođava se godišnjim dobima, pa tako ljeti dodatno hladi, dok zimi grije.

 

Sastav materijala
Presvlaka:  mikrofiber obogaćen sastojcima Aloe vere
Jezgro:  ISOSAFE OS
Skupljanje: 2-3%
Održavanje:   u mašini za veš na 60 ° C
Dimenzije 140x200  i 200x200

 

 


Kupuj pametno!
Prijavi se na Obavijesti o akcijama, budi u tijeku s najnovijim popustima i uštedi pri kupovini!