Nadmadraci

MEMO ALOE DREAM


CIJENA 149.50 KM
199.5 KM

NADMADRAC MEMO ALOE DREAM 5 cm
Antialergijski nadmadrac MEMO ALOE DREAM sa antialergijskom presvlakom obogaćena ALOE VEROM

Memo aloe pro prostirka je visine 5cm. Sačinjena je od memorijske pjene koja omogućava da se umanji pritisak na Vaš vrat i ramena,lumbalni dio kičme,koljena i zglobove na nogama.Samim tim ublažava bolove na ovim dijelovima tijela.

Memori pjena daje dugovječnost ovoj podlozi bez obzira na Vašu težinu Zahvaljujući navlaci obogaćenoj sa aloe vera,naddušek ima antiseptičko dejstvo.pored toga aloe vera oslobađa od napetosti i stresa,podstiče regeneraciju Vaših ćelija,usporava starenje.

Jezgra je izrađena od posebno oblikovane memorijske pahulje i dizajnirana kako bi se osigurao pravilan položaj kralježnice tokom spavanja, da li spavate na strani ili na ledjima.

Primjena memorijske pjene je bazirana na izuzetnim svojstvima prilagođavanja i oblikovanja prema obliku i težini tijela. Ona reaguje na Vašu tjelesnu temperaturu i "rasterećuje" tačke najjačeg pritiska. Tijelo će Vam se osloboditi napetosti i postići ćete efekat spavanja u vlastitom otisku. Memorijska pjena daje vrhunsku podršku vratu, glavi i kičmenom stubu. Održava najbolji anatomski položaj za spavanje. Eliminiše bol u vratu, ledjima i ramenima. Memorijska pjena nije nikada previše tvrda, mekana, hladna ili previše topla, jer se prilagođava vašoj težini, obliku i temperaturi Vašeg tijela. Zbog prirodnog položaja tijela i opuštenih mišića budićete se podmlađeni, puni energije, opušteni i spremni za novi dan.

Antialergijski nadmadrac MEMO ALOE DREAM sa antialergijskom presvlakom obogaćena ALOE VEROM Nadmadrac MEMO ALOE DREAM je dodatno zaštićen presvlakom sa slojem aktvnih sastojaka iz biljke aloe vera. Samim tim je antibakterijski I antialergijski, jer ne postoji mogućnost razmnožavanja bakterija, virusa I grinja.

Aloe vera jača otpornost organizma, uništava bakterije,viruse i gljivice, poboljšava cirkulaciju, učestvuje u obnovi ćelija, utiče na smanjenje visokog nivoa šećera u krvi, onemogućava nastanak i opstanak tekstilnih grinja, koji su stalni stanovnici kod prirodnih tkanina i uzročnici mnogobrojnih alergijskih oboljenja kao što su astma, ekcem i bronhitis.

Aloe vera pruža mekoću vlaknima i na taj način pruža veoma prijatno okruženje za spavanje i omogućuje zdraviji san. Takođe je veoma efikasna na energetskom nivou, rezultirajući boljim energetskim balansom tijela. Aloe Vera kreira svježe i suvo okruženje za spavanje. Ekstrakt aloe vere je najpoznatiji po svojim iscjeliteljskim sposobnostima, sadrži više od 160 bioloških jedinjenja!

Spavajte na suhoj podlozi, cijelu noć Kako bi se osiguralo da vaš nadmadrac ostaje suh sve vrijeme, zračni kanali povećavaju njegovu prozračnost. To osigurava naprednu cirkulaciju zraka i čuva Vaš nadmadrac lijepo svježim i osigurava spavanje u suhom okruženju. Memorijska pjena ima zračne kanale iz kojih se prilikom pritiska ispušta zrak i time se povećava prozračnost i svježina. Visoka prozračnost jastuka pomaže u sprečavanju znojenja i pruža miran san.

Za dodatnu higjenu, presvlaka ovog nadmadraca se potpuno može skinuti i prati u mašini za veš na 60 ° C.

Sastav materijala

• Presvlaka: platno obogaćeno Aloe verom

• Jezgro: 100% memori pahulja

• Skupljanje: samo presvlaka 2-3%

• Održavanje: navlaka se potpuno može skinuti i prati u mašini za veš na 60 ° C

• Dimenzije 90x190/200 , 160x200, 180x200, 200x200

 

 


Kupuj pametno!
Prijavi se na Obavijesti o akcijama, budi u tijeku s najnovijim popustima i uštedi pri kupovini!