AKCIJE

3 x ALOE MEMORY PODLOGA


CIJENA 199.50 KM
0 KM

EXCLUSIV ALOE MEMORY PODLOGA za spavanje je prostirka najnovije generacije, napravljena od memorijske pjene debljine 2 cm, termo punjenja i platna unapređenog esencijom čudesne aloe vere, što predstavlja idealnu kombinaciju za miran san.
DIMENZIJA: 80X200

EXCLUSIV ALOE  MEMORY PODLOGA. je proizvod 4u 1,  može se postaviti :

na stari, neudobni madrac
na neudoban krevet
na pod- kako bi se najmlađi ugodno igrali i uživali u mekoći podloge
u automobil
u šator...

Jezgra je izrađena od posebno oblikovane memorijske pahulje i dizajnirana kako bi se osigurao pravilan položaj kralježnice tokom spavanja, da li spavate na strani ili na ledjima.

Primjena memorijske pjene je bazirana na izuzetnim svojstvima prilagođavanja i oblikovanja prema obliku i težini tijela. Ona reaguje na Vašu tjelesnu temperaturu i "rasterećuje" tačke najjačeg pritiska. Tijelo će Vam se osloboditi napetosti i postići ćete efekat spavanja u vlastitom otisku.

 

Memorijska pjena daje vrhunsku podršku vratu, glavi i kičmenom stubu. Održava najbolji anatomski položaj za spavanje. Eliminiše bol u vratu, ledjima i ramenima.

Memorijska pjena nije nikada previše tvrda, mekana, hladna ili previše topla, jer se prilagođava vašoj težini, obliku i temperaturi Vašeg tijela.


Zbog prirodnog položaja tijela i opuštenih mišića budićete se podmlađeni, puni energije, opušteni i spremni za novi dan.

Antialergijski nadmadrac EXCLUSIV MEMORY PODLOGA sa antialergijskom presvlakom obogaćena ALOE VEROM

Nadmadrac EXCLUSIV MEMORY PODLOGA je dodatno zaštićen presvlakom sa slojem aktvnih sastojaka iz biljke aloe vera. Samim tim je antibakterijski I antialergijski, jer ne postoji mogućnost razmnožavanja bakterija, virusa I grinja. Aloe vera jača otpornost organizma, uništava bakterije,viruse i gljivice, poboljšava cirkulaciju, učestvuje u obnovi ćelija, utiče na smanjenje visokog nivoa šećera u krvi,  onemogućava nastanak i opstanak tekstilnih grinja, koji su stalni stanovnici kod prirodnih tkanina i uzročnici mnogobrojnih alergijskih oboljenja kao što su astma, ekcem i bronhitis.  Aloe vera pruža mekoću vlaknima i na taj način pruža veoma prijatno okruženje za spavanje i omogućuje zdraviji san. Takođe je veoma efikasna na energetskom nivou, rezultirajući boljim energetskim balansom tijela.

Aloe Vera kreira svježe i suvo okruženje za spavanje.

Ekstrakt aloe vere je najpoznatiji po svojim iscjeliteljskim sposobnostima, sadrži više od 160 bioloških jedinjenja!

Spavajte na suhoj podlozi, cijelu noć

Kako bi se osiguralo da vaš nadmadrac ostaje suh sve vrijeme, zračni kanali  povećavaju njegovu prozračnost. To osigurava naprednu cirkulaciju zraka i čuva Vaš nadmadrac lijepo svježim i osigurava spavanje u suhom okruženju.

Memorijska pjena ima zračne kanale iz kojih se prilikom pritiska ispušta zrak i time se povećava prozračnost i svježina. Visoka prozračnost jastuka pomaže u sprečavanju znojenja i pruža miran san.
Sastav materijala
Presvlaka:  platno obogaćeno Aloe verom
Jezgro: 100% memori pahulja

 

 


Kupuj pametno!
Prijavi se na Obavijesti o akcijama, budi u tijeku s najnovijim popustima i uštedi pri kupovini!